Přípravný dorostenecký zápas

31.05.2013 16:45

Ve čtvrtek 30. 5. jsme si s dorostem zajeli zatrénovat na kuželnu CB do Dobřan. Sparingpartnerem nám byly děvčata domácího A týmu. Naši hráči si poprvé vyzkoušeli disciplínu 120 HS. Výsledek tohoto přípravného zápasu nebyl vůbec důležitý. Šlo jen o to, aby jsme věděli, co nás příští sobotu čeká.

Jako první si šla zahrát dvojice Matěj Majer (453), Tomáš Martínek (482). Matějovi se postavila jako spoluhráčka Dominika Hrádková (496). Na sety (boduje se každá dráha) vyhrála Dominika 3:1 a pomyslně získala bod pro své družstvo. Tomáš hrál s  Bárou Málkovou (483). Přestože prohrál na výsledek o 1 kuželku, na setové body (na dráhy) vyhrál 3:1 a bod pro družstvo získal tedy Tomáš. Stav "zápasu" byl 1:1 a domácí hráčky měly k dobru 44 kuželek.

Jako poslední z našeho týmu šla Lenka Šlajerová (514), s kterou si zahrála Kristýna Kvačová (necelých 460, už si to nepamatuji :-)). Lenča začala svoji hru skvěle. Půlku točila s číslem 281 poražených kuželek. Druhá půle byla již slabší, ale bod nad svojí sparingpartnerkou získala. Nakonec smazala i manko 44 kuželek a jako družstvo jsme si pomyslně připsali jeden bod za celkové číslo. Zápas by skončil tedy naším vítězstvím 3:1, ale jak jsem psal na začátku, výsledek včera nebyl vůbec důležitý.

Po zápase jsme si popovídali o chybách, kterých jsme se ve hře dopustili. Snad si to budou "naše ovečky" pamatovat. V úterý si zajedeme ještě zatrénovat na plzeňskou Škodovku, ve čtvrtek doladíme formu a v sobotní kvalifikaci uděláme vše pro úspěch.

Kvalifikace se v naší skupině zúčastní 7 družstev, z nichž do 1. KLD postoupí 5 týmu. Soupeřem nám budou: CB Dobřany A a B, Hazlov, Rokycany, Kutná Hora a Teplice.