Milan Laksar na MDO mužů bronzový

26.01.2013 20:03

Kategorie muži

Dnes se na naší kuželně konalo Mistrovství Domažlického okresu. Náš oddíl vyslal do boje tři reprezentanty a jen jednomu se nepodařilo vybojovat postup na MPK.

Milan Laksar obsadil na Mistrovství Domažlického okresu v kategorii muži 3. místo výkonem 452 (286 + 166) poražených kuželek. Milan zahrál nejlepší dorážku a jako jediný bez chybného hodu. Soupeři Milana přehráli ve hře do plných.

Mistrem Domažlického okresu se stal Jirka Zenefels (465) ze Sokola Kdyně. Druhé místo obsadil jeho oddílový kolega a bývalý hráč Holýšova Jirka Benda (458).

Mezi osmičku postupující na Mistrovství Plzeňského kraje (bude se hrát na kuželně Škody Plzeň) se z našeho oddílu probojoval Standa Šlajer ml. (416), který obsadil 8. místo. Milan se postupu vzdal, stejně tak i Jirka Benda. Pepa Vdovec je tím pádem jako první náhradník...

Kategorie senioři

Senioři se sjeli na čtyřdráhové kuželně ve Kdyni. Naše barvy hájili 3 playeři: Standa Šlajer, Jirka Myslík a Bob Jirka.

Standa Šlajer (527) obsadil 4. místo a na bronzovou medaili mu chyběly 3 kuželky. Poslední třinácté postupové místo vybojoval Jirka Myslík (501). A když jsem napsal vybojoval, tak je to do slova a do písmene. Spolu s Mírou Lukášem z Havlovic hodil naprosto stejně jak do plných, tak do dorážky. Dalším rozhodujícím kritériem jsou chyby a Jirka měl o jednu chybu méně (8:9). I takové jsou kuželky.

Další z našich bojovníků Bohouš Jirka (484) skončil na 19. místě.

Mistrem Domažlického okresu se stal Jirka Rádl (539) z Havlovic, 2. místo patřilo Vencovi Praštilovi (534), 3. místo obsadil domácí hráč Jarda Löffelmann (530).