Kemp talentované mládeže 2013 v Rokycanech

19.08.2013 22:40

Letošní kemp, který se konal v Rokycanech, byl již třetím v pořadí. Předchozí dva kempy se konaly v Dačicích. Do Rokycan se sjelo 10 hochů a 10 dívek ve věku 13 – 14 let z celé České republiky. Ty si o účast na této akci řekli po úspěšné sezóně v Poháru mladých nadějí a Mistrovství ČR. Z našeho oddílu se zúčastnila Lenka Šlajerová.

Kemp probíhal od 16. do 18. 8. a mladí hráči dostali opravdu do těla. Čas na odpočinek byl jen v době snídaně, oběda, večeře a spánku. V pátek a sobotu se pět skupinek střídavě točilo mezi kuželnou, sportovní halou (fyzická příprava, protahovací cviky, míčové hry) a parkovištěm, kde probíhala fyzická příprava (sedy – lehy, kliky, dřepy, švihadlo aj.) Na kuželně se trénovalo pod dohledem reprezentačních a oddílových trenérů.

Po pátečním a sobotním náročném programu přišla na řadu v neděli disciplína 120 hodů sdružených. Přesto, že někteří sotva tahali za sebou nohy, statečně se s hrou vyrovnali. Lenka obsadila mezi dívkami pěkné 5. místo výkonem 519 poražených kuželek. Další významnou akcí pro Lenku by mohl být přátelský zápas s Polskem, který se pravděpodobně odehraje 26. a 27. 10. v Přerově.