Dorost Kuželky Holýšov - Slavoj Plzeň 8:0

25.01.2013 16:10

Ve čtvrtek 24. 1. jsme předehrávali 7. kolo dorostenecké ligy. Na domácí kuželně jsme přivítali vrstevníky ze Slavoje Plzeň. Na podzim skončil zápas v Plzni nerozhodným výsledkem.

Jako první šel do boje Tomáš Martínek (395), proti kterému se postavil Kuba Harmáček (369). Tomáš se oproti minulému zápasu v Dobřanech výrazně zlepšil. Nejenom číslem, ale hlavně stylem a přístupem. Je ale stále co zlepšovat...Tomášovi se v zápase dařilo do dorážky (142 - 4 chyby). Pokud by Tomovi vyšli i plné (253), bylo by to lepší numero. Po první dvojici jsme měli náskok 26 kuželek.

Jako druhý v našich barvách nastoupil Matěj Majer (363) a proti němu se postavil začínající player Adam Chmiel (254). Pro Matěje byl Adam snadným soustem a získal tak pro družstvo dalších 109 kuželek. O vítězství našeho družstva už nebylo pochyb, protože náskok 135 kuželek byl dostatečný. Bylo jen otázkou, jakým poměrem zápas skončí.

O čestný zisk bodu a zahnání vidiny kanára se snažil za Slavoj Petr Janouch (369). Proti však byla dobře hrající domácí hráčka Lenka Šlajerová (409). O lepší číslo se Lenča připravila zbytečnými chybami, ale v tomto zápase nás to tak nemusí mrzet.

Další zápas je na pořadu 17. 2. v Rokycanech, ale to je termín vyhrazený pro Mistrovství kraje jednotlivců, takže nás bude čekat buď to další předehrávka nebo odložení zápasu.