Dorost poráží CB Dobřany B 6:2

03.03.2013 14:17

V posledním zápase dorostenecké ligy Plzeňského kraje jsme na domácí kuželně přivítali B tým Cinema Bowling Dobřany. Po vyrovnaném průběhu jsme nakonec zvítězili a připsali si do neúplné tabulky dva body.

V první dvojici nastoupil Tomáš Martínek (367) proti Kateřině Mafkové (361). Tento duel byl tak vyrovnaný, že rozhodovaly maličkosti. Tomáš měl o 3 kuželky lepší plné, o 3 kuželky lepší dorážku a o 3 chyby méně než jeho soupeřka. Důležité vítězství.

Ve druhé dvojici nastoupil Matěj Majer (330) proti Kristýně Kvačové (386). Matějovi se vůbec nedařilo a soupeřka toho náležitě využila. Stav zápasu byl 2:2 a prohrávali jsme o 50 kuželek.

V poslední dvojici měla Lenka Šlajerová (409) za úkol se pokusit o zvrat v zápase v duelu proti Nikole Přibnové (327). Lenča šla za svým cílem od začátku a už v první půli ztáhla z náskoku soupeřky 30 kuželek. Na druhé dráze Lenča ještě přidala a nakonec z toho bylo vítězství o 82 kuželek. 

Nyní po několika dohrávkách se v zatím neupřesněném termínu ještě odehraje takzvaný "Turnaj čtyř" na kuželně CB Dobřany za účasti čtyř nejlepších družstev dlouhodobé soutěže.