Domácí série Béčka za námi

15.11.2016 09:32

Letošní rozlosování nám přineslo čtyř zápasovou sérii na domácí půdě. Z těchto čtyř zápasů si pouze v jednom utkání vezli hosté domů body a to hned v tom prvním, jinak jsme soupeřům nedali moc šanci. Vezmu to ale popořadě…

Netradičně v pátek jsme na naše dráhy přivítali Kdyňské céčko. Věděli jsme, že je to soupeř s velkým S, ale my jsme nechtěli dát ani bod. Jenže hned od úvodního hráče, jsme dostávali co proto a už se to jen vezlo z kopce dolů a náskok hostí jen narůstal a před kanárem nás zachránil až poslední hráč. Už po druhé od prvního zápasu nám hrozil kanár a po druhé se na nás soupeři velmi dobře vyspali.   

Kuželky Holýšov B – TJ Sokol Kdyně C 1:7 2507:2647.

O týden později přijelo k nám Dílské Áčko a my jsme už museli doma bodovat. A povedlo se! I když výsledek tomu moc neodpovídá, tak to byl velmi vyrovnaný souboj, ale díky velkému zaváhání Jirky Ochotného z řad hostí, jsme zbytek zápasu korigovali a drželi v naší moci. 

Kuželky Holýšov B – TJ Sokol Díly A 6:2  2502:2427.

Ke třetímu domácímu zápasu za sebou jsme opět přivítali Díly, ale tentokrát jsme je vítali s otevřenou náručí, nýbrž jsme hráli s děvčaty. Jako tradičně došlo na líbání, úsměvy a mohlo se začít. Hned od začátku jsme dali najevo, že body rozhodně nemáme v plánu poslat s děvčaty domů. Jenže po polovině zápasu nás začaly dotahovat a my se začali bát. Ale poslední hráči velmi vyrovnaně, respektive shodně 440 poražených kuželek a my jsme slavily další dva bodu a postup v tabulce. Musím vyzdvihnout jednoho hráče a to Tomáše Lukeše alias Mr. 100%, který se za nás pere jako lev a stále drží čisté konto.                               

Kuželky Holýšov B – TJ Slavoj Díly B 5,5:2,5 2476:2433.

V 7. kole a zároveň v posledním domácím utkání této série jsme hostili Sokolíky z Plzně. Sokolíci v minulé sezóně nám zasadili těžkou ránu, o které jsme mluvili snad do konce sezóny a tentokrát jsme nic podobného nechtěli připustit. Jenže nevyvíjelo se to zrovna slibně, po dvou hráčích jsme prohrávali 2:0 a ztráceli 60 kuželek. Jenže pak začala naše spanilá jízda a hned 4 krásná čísla zajistila další 2 body a posun v tabulce na 4 místo.                                       

Kuželky Holýšov B – Sokol Plzeň V 6:2 2594:2537.

I když jsme první zápas nezvládli, tak přesto jsme dokázali získat pomyslný hattrick a splnili si cíl, který jsme si dali! Tato domácí série byla pro nás velmi důležitá a teď z ní můžeme těžit. Další týden jedeme do Havlovic, který okupuje poslední příčku s jediným bodem, takže je jasné, že rozhodně budeme chtít loupit.

Děkuji za pozornost                                       

šéfredaktor béčka Jakub Janouch