Áčko z Lomnice bez bodu, dorost z Kamenice také

22.09.2013 19:59

A tým zajížděl v sobotu na těžkou kuželnu do Lomnice. Týmu se vůbec nedařilo a nepřiblížili jsme se ani k hranici 2400 poražených kuželek. Nejlépe se dařilo Jardovi Hablovcovi (429), který porazil Pepu Volfa (424) o 5 kuželek a zachránil tak družstvo od kanára. Je třeba na tenhle nepovedený zápas rychle zapomenout a připravit se na příštího soupeře. Tím bude silný tým Rokycany C.

Zápis v rubrice "Družstva A"

Dorost dnes zajížděl do Kamenice nad Lipou. Stejně tak jako v prvním zápase jsme nezískali ani jeden bod. Premiéru si odbyl Matěj Fišer. Zahrál si pouze 60 hodů, ale ukázal, že bude platným hráčem. Další zápas hrajeme až za 14 dní (příští neděli je PMN v Rokycanech) na domácí kuželně se Sezimovo Ústí.

Výsledek:

Slovan Kamenice nad Lipou - Kuželky Holýšov 4:0 (1542:1396)

Dodatek k dorostencům:

Tato sezóna bude asi o sbírání zkušeností. Včera jsme nastoupili proti nerovnocenému soupeři. Kuba Ouhel (18 let) hraje kromě 1. KLD také za muže 3. KLM-D a jeho výkony v úvodu sezóny jsou nádherné. 580 hrál v Ratíškovicích a 536 v Nové Bystřici, kde hraje Kamenice své domácí zápasy. Kristýna Dúšková hraje za druholigové dačické ženy. V prvním zápase zahrála Kristýna v Zábřehu 502 (3. nejlepší výkon Dačic), ve druhém zápase na domácí kuželně zahrála 473 (5. výkon). Oba hráči jsou tedy už dost ostřílení. Jirka Šindelář (16 let) je jediný, který se dá věkově srovnávat s našimi borci. Máme nejmladší tým v soutěži a tak to budeme mít hodně těžké. Pokud ale všichni vydrží u kuželek a bude je to bavit, tak za pár let to může být naopak.