6. turnaj PMN PK na kuželně Slavoje Plzeň

25.03.2013 21:27

Turnaje se zúčastnilo 41 sportovců. Náš oddíl byl zastoupen až na Verču Horkovou (nevolnost) kompletně.

V kategorii mladší žákyně jsme zástupce neměli (Verča chyběla). Za zmíňku ale stojí výkon dobřanské Míši Mafkové, která porazila fantastických 272 kuželek.

V kategorii starší žákyně obsadila Lenča Šlajerová výkonem 243 kuželek 3. místo. O 2 kuželky více porazila Domča Hrádková z CB Dobřany a obsadila 2. místo. Famózně zahrála rokycanská Lucka Varmužová (271), která 6. turnaj vyhrála a posunula se do čela průběžného pořadí. Lenča klesla o 5 bodů na druhé místo.

V kategorii mladší žáci jsme měli největší zastoupení, pět borců. Nejlépe se dařilo rokycanskému Michalovi Farovi (240). Velký boj se ale svedl mezi našimi playery o druhé místo, které nakonec o jedinou kuželku udržel (hrál dříve) Matěj Fišer (233) před Michaelem Martínkem (232). 4. místo v turnaji obsadil Viki Šlajer výkonem 226 poražených kuželek. Velký nedělní den měl Míša Majer, který poprvé překonal dvoustovkovou hranici. Míšovo osobáček má nyní hodnotu 202 poražených kuželek. Míšovi se hodně povedla druhá dráha, na které porazil 120 kuželek. GRATULUJI! Na devátém místě skončil Martin Šlajer (184). V průběžné tabulce k žádným změnám nedošlo. Matěj Fišer si nedělním výkonem upevnil vedení, druhý je Míša Martínek a čtvrtý Viki Šlajer. Osmý je Máťa Šlajer, devátý je Míša Majer.

V kategorii starší žáci obsadil v neděli Matěj Majer výkonem 241 poražených kuželek druhé místo. Nejvíce porazil rokycanský Jirka Veselý (248). V průběžném pořadí se ale nic nezměnilo a Matěj si hlídá první pozici.

Další turnaj se odehraje 14. 4. na kuželně ve Kdyni.