Sezóna 2016/2017 je u svého konce

02.04.2017 21:31

Abych zmapovala dění v Céčku, musím na začátek napsat, že jsme v posledních kolech utrpěli hezké vítězství 12:4 na plánech v Újezdě, následně  pak další týden padli na plánech v Havlovicích (4:12) až se dostávám k poslednímu zápasu téhle sezóny, který se hrál doma. Doma je doma, rozloučení je o to hezčí. Naším posledním soupeřem bylo mužstvo pánů z Dílů TJ Sokol Díly C.

Sestava byla napsaná, můžeme začít.

Jako první nastupuji já a proti mně Honza Sokol a už od prvních hodů jsem věděla, že mi Honza body zadarmo nedá. První plné prohrávám o osm kuželek (138:146), což doháním dorážkou (81:70) a vyhrávám první dráhu o tři kuželky (219:216). Výměna drah a scénář se opakuje. Ve hře do plných mně Honza opět přehrává (134:143), teď o devět dřev a dorážkou si opět zlepšuji skóre (76:69). Konečný stav téhle dvojice skončil výsledkem 429:428. Vyhrávám o pouhou jedinou kuželku!

 Jaké to bylo pro mě překvapení, protože......No protože k našim technickým problémů přibylo další dílo. Světelná signalizace. První dráha prostě neukazuje tak jak má a já jsem v závěru hry ztratila absolutně přehled o tom, jak si soupeř stojí. Říkám si „prostě hraj jak nejlíp umíš“ a štěstí při mně stálo. Nejenom, že jsem zakončila poslední zápas hezkým výsledkem, ale přinesla do posledního zápasu první dva body a jedeme dál....

Do druhé dvojice nastupuje Vlastík a proti němu Honza Dufek. Vlastík svoji hru začal taky skvěle, vyhrává plné, dorážku a po půlce hry je skóre 218:185. Výměna drah a karta se obrací, Honza vyhrává jak plné, tak dorážku (174:193). Naštěstí si Vlastík vytvořil dostatečný náskok v první půlce a vyhrává souboj s čísly 392:378 o 14 kuželek. Stav utkání je 4:0 +15 kuželek.

Třetí dvojice, Pepík Novák a Tonda Anderle.  V téhle dvojici má od začátku navrch Toník. První dráhu vyhrává o 16 dřev, tento náskok se Pepa snažil trochu stáhnout v plných, ale v dorážce opět zaostává. Nakonec svůj souboj prohrává s čísli 361:374 o 13 kuželek a tím pádem je stav 4:2 a rozdíl v kuželkách +2.

Jako čtvrtý nastupuje Pepík Šuráň a proti němu Martin Kuneš. Šuri  zahrál  tak, jak jsme na něj zvyklý, prostě dobře :) Svým výkonem 409 poražených kuželek získává další dva body a navíc vytváří i dostatečný náskok do dalších dvojic. Martinův slabý výkon 346 p.k. nám přináší do plusu 63 kuželek a stav po čtvrté dvojici je 6:2 +65 dřev.

Jako pátá nastupuje Boženka Rojtová a proti ní Jarda Buršík. Boženka, čerstvá čtyřicátnice :) si taky nemohla naplánovat lepší zakončení sezóny. Boženka, která se celou sezónu trápila svými slabšími výkony, hrála jako o život, přesně, klidně, vyrovnaně a stala se tím pro všechny hvězdou tohoto utkání. Byla radost na ni pohledět. Vyrovnaná hra do plných, vyrovnaná dorážka přinesla Božence číslo 404 a poráží Jardu Buršíka, který si připisuje 387 p.k.  Boženka má radost a my s ní :) Stav 10:2 +82 kuželek.

A zápas se přiblížil ke svému konci, je před námi poslední dvojice. Béďa Horka a Pavel Mikulenka. Béďa v téhle dvojici měl taky jasně navrch, přehrál Pavla s čísly 410:344 a přináší poslední dva body. Zajímavostí téhle dvojice je snad to, že Mr. Hakl se Šurim uzavřeli během jeho hry zajímavou sázku....přehraje Beďulka Lucku??? Už si nepamatuji který ze dvou pánů vsadil na mně a který na Béďu, výsledkem ale bylo, že Hakl vyhrál pivo....jo, mimochodem, víte o tom, že si nedávno koupil nové elektro kolo??? :D :D (Tatínku promiň, já si to nemohla odpustit a věř, že se královsky bavím :D)

A je tu závěr. Poslední zápas končí výsledkem 14:2 s čísly 2405:2257 a my můžeme jít vesele slavit ty slavné narozeniny naší Boženky :)

 

Tak a ještě trochu statistiky závěrem. 24. září 2016 tahle sezóna začala, 1. dubna 2017 skončila. Odehráli jsme celkem 20 utkání. 13 x jsme vyhráli, 5 x prohráli a 2 x remizovali. Tohle celé nám přineslo čtvrté místo v konečné tabulce pořadí týmů Okresního domažlického přeboru 2016/2017.

Každý z nás přinesl týmu jistě to nejlepší z něj, někdy to šlo, někdy to drhlo, ale stejně to bylo ZASE HEZKÝ!!!

Takže týme, opatrujte se, prožijte hezké jaro a léto, případně si vykurýrujte všechny svoje bolístky a za půl roku zase ahoj! :)

Vaše matka Céčka, Lucka