NA PECI JE KANÁR V KLECI

22.01.2018 10:04

Tak jsme v pátek 19. ledna vyrazili k soupeřovi do Pece. V tomhle utkání byl naším soupeřem tým B. V dobré náladě a zvesela jsme si brousili zuby na další body.

A jak to celé probíhalo a dopadlo? To si přečtěte na následujících řádcích...

V první rundě se potkal Standa Hakl s Jarkou Jindrovou. Standa začal od prvního hodu pěkně zostra. Jeden hod hezčí než druhý a první dráhu Jarka se Standou točí 161:216. Jarka nepropadá panice a Standa si „ustýlá na vavřínu“. Jednička dráha prostě nebyla postavena pro Standu. Plné 125, stejně jako soupeřka, dorážka 51, stejně jako soupeřka...a těch chyb! 9, stejně jako soupeřka. Druhá dráha vyrovnaně oba dva 176:176 a my děkujeme za rozdíl z první půlky hry a nakonec za první dva body. Stav utkání 0:1 P.S: Stando, klidně jsem to mohla rozmáznout ještě víc????

Jako druhá nastoupila proti Josefu Kobesovi naše Boženka. Boženka má prostě v téhle sezóně formu. Po první půli bylo zřejmé, že „půjde“ po Haklovi. První dráhu končí s výsledkem 191:214. I Boži na jedničce zaostala mírně za soupeřem (200:185), ale rozdíl osmi kuželek z celkového čísla 391:399 stačil na další dva body (a Hakl už nevybere :) ) Stav utkání 0:2.

Třetí dvojice a na řadu přichází nejstarší kuželkář na okrese Míla Knop a proti němu nováček Céčka Jirka Myslík. Jirka se po skončení utkání nechal slyšet, že kdyby ani Mílu neporazil, tak že by už kuželkářský dres pověsil vážně na hřebík....naštěstí se tak nestalo a Jirka ho může v dalším zápase klidně obléct a doufat, že se mu vrátí ztracená výkonnost. Duel skončil s čísly 305:356, což na další body pro tým stačilo, ale číslo je to pro Jirku jistě zklamáním. Stav 0:3

Hra se láme do druhé půlky a na řadu přichází Franta Pangrác a proti němu Lucka. První půlka hry končí 164:176 a já cítím, že ani tentokrát neohromím výsledkem. Prostě zakletá stejně jako Jirka Myslík. Ale zase už oba dva víme proč....jsme na dně sinusoidy :D :D (moudro od staršiny Míly Knopa), takže pojďme šplhat zase na chvíli na vrchol, než zase spadneme na dno...a tak pořád dokola....Hra naštěstí končí pro nás zase lépe (348:363) a stav je 0:4 – teď už máme jistotu jednoho bodu.

Jako pátý nastupuje Honza Pivoňka a proti němu Pepi Šuri, kterého musím pochválit před nastoupenou jednotku...zodpovědně si na páteční zápas vzal dovolenku, asi preto, že kuželky má zo všetkeho najradšej :) a zodpovědně opsal i moje číslo, soupeř zodpovědně opsal číslo Franty Pangráce a hra končí stejným výsledkem jako v předchozí dvojici 348:363.  Stav utkání 0:5 a teď už jenom čekáme na to, jestli si odvezeme čisté konto anebo ne.

Přichází poslední dvojice Pavel Kalous a Beďa Přibyl allias Bóďa :D :D :D :D První dráhu soupeři točí 195:201. V druhé půlce hry Bedřich přidal do plných, Pavel povolil a následně si to do dorážky vyměnili. Bedřich povolil a Pavel přidal. A chcete vědět, jestli Bedřich zabil kanára??? Kdepak, Beďa by ani mouše neublížil. Hra končí s čísly 394:405 a my si píšeme do tabulky dva body a odvážíme z Pece čisté konto. Jupíjajou.

V autě jsme si pak zazpívali naši vítěznou píseň. Doufejme, že si ji budeme moci zabékat i za dva týdny, kdy na naše domácí dráhy zavítají soupeři z Pece, tentokrát z týmu C.

LH