Derby C-D

23.09.2018 19:20

22. září 2018 bylo nalosováno hned druhým kolem podzimní části všemi oblíbené DERBY. Tentokrát jsme byli my v roli domácích. A hned na začátku můžu napsat, že pokračujeme do třetího kola bez ztráty kytičky...bez bodů.

Co to budu dlouho natahovat, já osobně jsem z celého průběhu zápasu zklamaná. Sláva vítězům, čest poraženým.

V první rundě Lucka Horková a Bohouš Jirka. Dvě chyby Bohoušovi proti patnácti Lucky mluví za všechno. Bohouš porazil Lucku s těmito výsledky 384:447. Body bere Déčko a 63 kuželek rozdíl je na první dvojici až dost.

Druhá runda Pepi Šuri a Roman Chlubna, oba dva chybují stejně (10 chyb každý), ale i teď je lepší soupeř 395:418 – nutno podotknout, že Šuri zahrál zase pěkné číslo a jak sám řekl: „uvidíme při třetím domácím zápase, snad jsem svoji smůlu na domácí půdě prolomil“ Stav je pro nás 0:2 a kuželky se zvyšují na 86 pro Déčko.

Třetí dvojice Radka Schuldová a Pepi Kriška. I tentokrát byl soupeř lepší, a to celkem výrazně. 347:394. Stav je 0:3 a hosté zvyšují svůj náskok na 133....jestli to takhle půjde dál, tak nás chraň „pánbíček“

Čtvrtá dvojice, nastupuje Boženka Rojtová a Tonda Dokládal. Tonda se den předtím stal hrdým otcem a já v duchu doufala, že přijde řádně unavený a na jeho výkonu to bude znát....no tak teda bylo, ale opačně. 363:424 – Stav je 0:4 a rozdíl kuželek je 194.

Pátá dvojice – děkuji na tomto místě Mírovi Martínkovi za to, že přispěchal na pomoc, snažil se co mohl, ale jeho výkon 377 nestačil na výkon Táni Maščenko, která měla zase den před tím narozeniny a oslavila číslem 407 – stav 0:5, kuželky 224 pro soupeře.

Poslední dvojice, Bedřich Horka a Radka Schuldová st. V téhle dvojici snad každý věřil, že neskončíme s ostudným kanárem, ale jak se říká „je to kulaté“ Radka bojovala jako lvice, snad každý v té chvíli fandil jenom Radce, protože víme, jak se Radka trápí svými slabými výkony a domlouvání, že to přece hrajeme pro radost, prostě nepomáhá. Navíc Radce přišla podpora v podobě jejích dvou kamarádů a tak jsem Radce přála, aby jí to tentokrát vyšlo líp než obvykle. K mému velkému údivu se dokonce přišel podívat i vedoucí Déčka, aby svojí spoluhráčku podpořil....Duel skončil čísly 428:364 a tak bereme alespoň bod.

Stav 2294:2454, 1:7 a gratulace oddílovým spoluhráčům, týmu D.